Foto: Rik Engelgeer

Els van der Weij Monica S. Andersen             Mervyn Groot

Saxofoon Blokfluit Slagwerk

Trio Nebula

Wij zijn een ensemble met een bijzondere en unieke bezetting in Nederland met de instrumenten blokfluit, saxofoon en slagwerk. De combinatie werkt verrassend goed en heeft ons in 2010 doen besluiten om serieus aan de slag te gaan met het ensemble. Dat bleek niet altijd gemakkelijk, gezien het zeer beperkte repertoire dat voorhanden was. Daarom zijn we zelf componisten gaan benaderen om nieuwe werken voor ons te schrijven en dit heeft in 2014 met veel succes geleid tot onze debuut cd 'Puls', uitgebracht bij MatchingArtsRecords.

De muziek van deze cd is geschreven door componisten uit Nederland en Denemarken en heeft als grote inspiratiebronnen de puls en de ruimte.

De ruimte als inspiratiebron komt eigenlijk door onze naam Trio Nebula. Een nebula is een gaswolk in de ruimte met fantastisch mooie kleuren, echt prachtig om te zien. Door de combinatie van gassen die daarin aanwezig zijn, ontstaat iets heel bijzonders. Deze soortgelijke ervaring hadden wij bij het horen van onze verschillende klanken, het werd samen een fabuleuze kleurrijke klank.

Kijk voor meer informatie op Trio Nebula .

Saxofoon&Harp Duo

Sinds 2020 speel ik ook met harpiste Sophie van Dijk als duo!

Voor meer informatie: els.vanderweij@gmail.com

Merwede Trio

Merwede Trio

Sinds 2017 vormen we het Merwede Trio . We spelen uiteenlopend repertoire, van dromerige Monteverdi stukken tot energieke Klezmer muziek.

Bestel onze CD!
Goed nieuws: onze CD “Un Mélange de Musique” is uit en deze kunt u bestellen via merwedetrio@gmail.com. De verkoopprijs is €15,- per stuk (excl. verzendkosten van €2,70 voor 1 CD)

Voor meer informatie: els.vanderweij@gmail.com